субота, 24 жовтня 2015 р.

Канікули! Ура-а-а-а-а!!!

Ось нарешті ми і дочекались наших перших канікул! Але ці два місяці мали дуже велике значення в нашому шкільному житті. Адже з діток, які першого вересня прийшли до школи, ми перетворились на першокласників, які багато чого вміють і знають. Ми показали себе під час двох відкритих уроків, а також на уроках кожного дня. І, звичайно, маємо вже перші досягнення і перемоги.
Дорогі мої дітки! Ви всі справжні розумнички, адже кожен добре вчився і дуже старався. Але є дітки, які протягом цих двох місяців були найактивнішими. Це Приймачук Маринка, Муляр Сашко, Огороднічук Катруся, Малахмедов Даня, Краснухін Назар, Гаврись Настуня, Юра Даша і Коновальчук Анюта (учні, які мають найбільшу кількість нагород).
Найбільшу кількість слів за хвилину прочитали Вітюк Діма і Колесник Анюта.
Дуже гарно читають Заболотний Максим, Колосович Діма, Муляр Сашко, Струтинська Настуня. А найчастіше в шкільній бібліотеці бувають Неклюдова Веронічка, Красільнікова Єва, Муляр Сашко, Довбищук Сашко і Огороднічук Катруся.
А ось так виглядають наші найкращі зошити.


Так тримати!!!
Канікули триватимуть тиждень. До школи приходимо 2 листопада у понеділок. Не забуваємо взяти форму на фізкультуру.
А якщо ви раптом занудьгуєте на канікулах, можете повторити склад чисел до 10, вивчені букви з англійської мови, вивчені пісні і не забувайте читати. А найголовніше - добре виспатись, вдосталь нагулятись і гарно змістовно відпочити!
Гарних канікул!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар